Sport vereniging Suawoude wil mensen in beweging brengen voor de

Poiesz Jeugd Sponsor Actie !!

MUNTEN SPAREN !!

Alle voetballers van SV Suawoude  vragen u mee te sparen met de

Jeugd Sponsor munten actie! Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Helpt u mee ?!

Wat:                   Sparen van Sponsormunten !
Wanneer :      Vanaf 11 februari tot 7 april a.s. worden u bij de boodschappen,

sponsormunten aangeboden. U krijgt zowel bij de ‘grote’ als de ‘kleine’ Poeisz,  munten.
Doe ze in de koker van SV Suawoude ! of neem ze mee !

Waar:                De spaarkoker van SV Suawoude staat dit jaar in de ‘kleine’ Poeisz ! *

(* munten kunnen ook bij de activiteitencommissie worden ingeleverd, dan zorgen wij dat ze in de koker terecht komen in de winkel ! / oude munten kunnen NIET meer worden ingeleverd !!)

ACTIEPRODUKT

Naast het sparen van munten komen we dit jaar bij u aan de deur met een (lekker) actieproduct !  Ook hiermee sponsort u de vereniging !

Wanneer:         In de week van 4 – 9 maart komen we bij u aan de deur met een intekenlijst voor het actieproduct * bestel ruimhartig en help de vereniging ! (* graag contant betalen bij opnemen bestelling)

Wat:                   Het actieproduct is nog een verassing, maar zeker de moeite waard

Zaterdag 16 maart wordt het actieproduct bij u langs gebracht !

Namens alle voetballers van SV Suawoude Alvast Hartelijk Dank !

De Activiteiten commissie,

Jildau v.d. Adel – Nienke Venema- Cisca Buikema – Marjan Lieuwes