Wij zijn met spoed op zoek naar een nieuwe jeugdtrainer voor ons  RSC JO15 elftal!

Ben jij of ken jij deze persoon die zelf veel plezier aan voetbal beleefd en weet je dit vol enthousiasme over te brengen op ons jeugdelftal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

RSC staat voor Rijperkerk-Suawoude combinatie. Het is dus een combinatieteam van beide verenigingen. Er wordt getraind op dinsdag en donderdagavond van 18:30 tot 19:30 in Suawoude.  De competitiewedstrijden worden in Rijperkerk gespeeld.

In eerste instantie zoeken we iemand voor de komende seizoenshelft maar wij hebben ook zeker de intentie om de samenwerking langer voort te zetten mocht het van beide kanten goed bevallen.

Uiteraard staat hier een (onkosten) vergoeding tegenover.

Mocht je interesse hebben en wil je meer informatie kun je contact opnemen met Tjitte Kooy of Rinze Scholte. jeugdcommissieleden RSC. Dit kan per mail op tjittekooy@hotmail.com of rinzescholte@hotmail.com.

Met vriendelijke groet,
Klaas van der Heide